SİNOP BELEDİYESİ I. ULUSAL DOĞAN CANGAL VİYOLONSEL YARIŞMASI

KATILIM ŞARTLARI

Bu yarışmaya, 1993 ve sonrası doğumlu, T.C. ve KKTC vatandaşları yanı sıra, ülkemizde yerleşik olarak yaşamını sürdüren yabancı ülke vatandaşları katılabilir.

Katılımcıların, ön eleme repertuvarı içinden seçecekleri eserlerin görüntülü kayıtlarının bağlantılarını ve istenen dokümanları 1 Mart 2023 tarihine dek dogancangalyarisma@gmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

Final tarihinde 18 yaşını doldurmamış olan yarışmacılardan, veli/vasi onayı istenir.

YARIŞMA TAKVİMİ

Ön eleme sonucunda yarı finale kalan yarışmacıların adları, 15 Mart 2023 tarihinde web sitesinde yayınlanacaktır. Yarı final 4-5 Temmuz 2023 tarihlerinde, final ise 7 Temmuz tarihinde (finale kalan katılımcı sayısına bağlı olarak, jürinin isteği doğrultusunda, final aşamasının bir bölümü 6 Temmuz tarihinde gerçekleşebilir) yapılacaktır.

Yarı final ve final performansları Sinop Sabahattin Ali Kültür Merkezi Konser Salonu’nda, her iki aşama da halka açık olarak gerçekleşecektir.

Katılımcıların, 3 Temmuz 2023 günü saat 10:00 da, kura çekimi ve prova organizasyonu için, Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde bulunmaları gerekmektedir.

KONAKLAMA OLANAKLARI

Barınma, ulaşım ve yemek giderleri, yarışmacılar tarafından karşılanacaktır. Organizasyon indiriminden faydalanılabilecek oteller ve fiyatları web sitesinden yayınlanacaktır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *